Morsom mat til Halloween

Om noen dager det Halloween igjen.

Dette er et lite tips til deg som ikke ønsker å kjøpe et stort gresskar men som har lyst til å lage noe gøy likevel, kanskje med barn eller barnebarn eller bare for egen del og for moro.

Kjøp gul/orange  paprika, bruk en skarp kniv, skjær av toppen og ta ut “innmaten”. Skjær ut et ansikt som du selv ønsker. Blid eller sur munn med eller uten hoggtenner. Kok paprikaen i lettsaltet vann i ca 5-8 min. Ta de opp av vannet og la de renne av på et tørkepapir.

Som fyll i paprikaen kan du bruke det du vil. Jeg har stekt litt forskjellige grønnsaker i små biter (gulrot, løk, paprika, hvitløk og broccoli), blandet med ris og kylling i strimler. (Salatkylling) Stekes i stekepanne med litt olje. Smakt til med soyasaus, sweet chili saus salt og pepper.

Fyll dette i paprikaene med en skje. Sett de i en ildfastform og stek de på 200 grader i 15-20 min.

Tips til annet fyll kan være kjøttdeigsaus, gryte eller risotto. Bruk fantasien. Du kan gjerne strø litt reven ost på toppen før du steker de om du ønsker det.

 

#morsommat #halloween #paprika #fylt #ris #grønnsaker #kylling #ansikt #gøyforbarna #gøyfordevoksne #oppskrift #middagstips #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3

 

Du finner med her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg