Juleskum-pannacotta

Det høres kanskje litt voldsomt ut å lage dessert av juleskummet men det blir så godt! Og er så enkelt. Kun 2 ingredienser; Juleskum og fløte.

Jeg anbefaler å lage en bærsaus og servere til. Noe som er litt syrlig. Bærsaus kan du enkelt lage ved å kjøre f.eks. jordbær og litt melis helt glatt med en stavmikser eller i en foodprosessor. Tilsett gjerne litt vaniljesukker.

 

Oppskrift på pannacotta:

  • 130 gram juleskum
  • 3 dl kremfløte

 

Kok opp fløten og ha i juleskummet.

Ta kjelen av platen og rør til skummet er oppløst.

Fordel i porsjonsglass, ca. 1 dl pr porsjon.

Avkjøl i kjøleskap i ca. 3 timer.

 

#juleskum #reklame #ikkesponset #pannacotta #dessert #jul #Christmas #nisse #tomte #skum #godis #godteri #oppskrift #enkel #rask #juledessert #barn #lagsammenmedbarna #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astrdikokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

 

 

3 kommentarer

    1. Hvor mange porsjoner blir dette ca? Skjønner at det er avhengig av størrelse på dessertskåler altså, men 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg