Det høres kanskje litt voldsomt ut å lage dessert av juleskummet men det blir så godt! Og er så enkelt. Kun 2 ingredienser; Juleskum og fløte.
Jeg anbefaler å lage en bærsaus og servere til. Noe som er litt syrlig. Bærsaus kan du enkelt lage ved å kjøre f.eks. jordbær og litt melis helt glatt med en stavmikser eller i en foodprosessor. Tilsett gjerne litt vaniljesukker.
Oppskrift på pannacotta:
- 130 gram juleskum
- 3 dl kremfløte
Kok opp fløten og ha i juleskummet.
Ta kjelen av platen og rør til skummet er oppløst.
Fordel i porsjonsglass, ca. 1 dl pr porsjon.
Avkjøl i kjøleskap i ca. 3 timer.
#juleskum #reklame #ikkesponset #pannacotta #dessert #jul #Christmas #nisse #tomte #skum #godis #godteri #oppskrift #enkel #rask #juledessert #barn #lagsammenmedbarna #matblogg #astridkokk
Del gjerne dette med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astrdikokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Kan je bruke samme fremgangsmåte bare med påskeskum med vaniljesmak?
Hvor mange porsjoner blir dette ca? Skjønner at det er avhengig av størrelse på dessertskåler altså, men
I fekk 5 skåler me 2 dl i vær ca