Enkel budapestrull

Kjempe enkel budapestrull med krem og bær.

Oppskrift:

  • 6 eggehviter
  • 3 dl sukker
  • 2 dl hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 klype salt
  • 1 dl mandelfak
  • 3 dl kremfløte + 1 ss sukker
  • (bland evt. inn litt vaniljekrem)
  • Ca. 3 dl friske bær etter ønske. (Eller syltetøy)

 

Forvarm ovnen på ca. 170 grader.

Pisk eggehvitene til luftige topper. Tilsett sukkeret litt og litt til marengsen er stiv og blank.

Vend inn hvetemel, vaniljesukker og salt.

Fordel røren utover en langpanne kledd med bakepapir.

Strø over mandelflak.

Stek i 20 minutter.

Vend så kaken over på et bakepapir og legg langpannen over. La den ligge å avkjøle seg slik.

Pisk krem og rør inn vaniljekrem om du ønsker det. Ha kremen utover kaken og strø over friske bær. (del bærene i mindre biter).

Rull kaken sammen.

 

 

#Budapest #budapestkake #budapestrull #marengs #kremfløte #krem #enkel #rask #oppskrift #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3

 

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg