Disse kan du lett lage både med og uten sukker. Knallgode enten du velger med eller uten.
Oppskriften med sukker i står i parentes.
Oppsrift:
- 40 gram smør
- 200 gram sukkerfri mørk sjokolade ( eller 200 gram kokesjokolade)
- 70 gram sukrin gold (eller 100 gram brunt sukker)
- 25 gram tagatesse (eller 50 gram sukker)
- 2 egg
- 40 gram hvetemel
- 1 ts vaniljesukker
- En kvart ts bakepulver
- En klype salt
- 200 gram grovt hakket sukkerfri lys sjokolade (eller 200 gram melkesjokolade)
- 100 gram grovt hakket valnøtter (kan sløyfes).
Smelt sjokolade og smør i en kjele og sett til side.
Pisk sammen egg, sukrin gold, tagatesse og vaniljesukker til eggedosis.
Bland inn alle ingrediensene. Den grovhakkede sjokoladen og valnøttene helt til slutt. Rør godt sammen.
Sett kakene med en teskje på bakepapir på et stekebrett. Ikke sett de for tett fordi de vil flyte ut ganske mye.
Stekes ved 200 grader i ca. 10 – 12 minutter.
Kakene på bilde har jeg stukket ut med en kakeutstikker bare fordi at alle skulle ha lik størrelse. Du behøver ikke å gjøre det. 😉
#sukkerfri #Brownies #cookies #utensukker #sjokolade #digg #kos #bruntsukker #sukringold #tagatesse #oppskrift #enkel #rask #matblogg #astridkokk
Del gjerne dette innlegget med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no