Disse barene er knallgode, enkle å lage og er så kjekke å ha med seg på tur, på skolen og jobb eller bare som snacks eller mellommåltid.
Oppskrift:
100 gram havregryn
30 gram proteinpulver med vaniljesmak (fra f.eks. Nutramino)
30 gram grovt hakkede mandler
30 gram grovt hakkede valnøtter
30 gram sesamfrø
30 gram gresskarkjerner
30 gram kokosmasse
60 gram rosiner
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
0,5 ts salt + Maldon salt til å strø på toppen.
5 ss peanøttsmør
4-5 ss fibersirup gold
3 ss vann
Varm peanøttsmør, fibersirup og vann i en kjele på svak varme slik at det blir litt tynnere.
Bland alt det andre i en bolle.
Hell peanøttsmørblandingen over alt det tørre og kna sammen til en deig.
Strø litt havregryn i bunnen på en firkantet boks type isboks eller liknende.
Trykk deigen jevnt ned i boksen. Dekk til med plast eller lokk og la den stå i kjøleskap i 2-3 timer før du deler den i passe biter med en skarp kniv.
Oppbevar i kjøleskap, pakket inn.
Tips: Om du ønsker, kan du bytte ut ingrediensene med det du liker best, bare mengdene er like de jeg har i min oppskrift her.
#müslibar #hjemmelaget #sukkerfri #digg #turmat #mellommåltid #littsulten #fiberrik #oppskrift #matblogg #fibersirup #funksjonellmat #astridkokk
Del gjerne dette med dine venner. <3
Du finner meg her også:
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
Ser kjempe godt ut! 🙂