I stedet for dipp med rømme og krydder kan du jo prøve å lage hummus som dipp til rå grønnsaker.
Kan f.eks. spises til lunsj eller som litt godt til kvelden.
For å lage dette må du enten ha en foodprosessor eller stavmikser.
Oppskrift:
- Ca. 200 gram kikerter fra boks. (Ferdig kokte)
- 2 ss Tahini (sesampasta)
- Ca. 0,5 dl olivenolje + 1 ss olje til å ha på toppen til slutt.
- 1-2 ss sitronsaft
- 1 fedd hvitløk
- 1 ts spisskummen
- 1 ts paprikapulver
- salt og pepper.
Sil av kikertene. Rens hvitløken.
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør alt sammen til en glatt “krem”. Eller bruk en stavmikser.
Om du ønsker kan du i tillegg tilsette litt rød chili, frisk koriander og frisk persille.
Rensk, vask og skrell grønnsaker. Del i passe biter.
#hummus #kikertpure #ensunnerehverdag #grønnsaker #snack #snacks #sunt #hverdag #lunsj #kveldsmat #hverdagskos #blogg #matblogg #astridkokk
Del gjerne. <3
Instagram: @astridkokk
Snapchat: astridkokk
Facebook: Astridkokk.blogg.no
5 kommentarer
Det var veldig fristende!



Aldri smakt før, men så veldig godt ut
Det smaker veldig godt.
Det må du prøve en gang.
Henriette Celin:
Takk!
Veldig godt!
Anonym:
SV: Ja, den skal lagres