Kremet kantarell

Det kan vel ikke bli så mye enklere? Kremet kantarell på en skive spiralloff. (Bytt gjerne ut brødet med grovt brød.)Til forrett, mellommåltid eller kveldskos.

Oppskrift på kremet kantarell – 4 porsjoner:

  • 400 gr kantarell
  • olje/smør til steking
  • 4 store ss lett creme fraîche
  • 1 liten rødløk eller en halv stor rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • salt og pepper.

Rens og evt del kantarellen i to hvis den er stor. Stek den i olje/smør sammen med finhakket hvitløk og løk.Ha i creme fraîche. Rør den inn i soppen og stek til den er nesten “smeltet bort” sammen med soppen.Smak til med salt og pepper. På bildet har jeg pyntet med rips og frisk oregano. Servers med godt brød.

Du kan gjerne bruke sæterrømme, fløte eller vanlig creme fraîche i stede for lettvarianten. Kremet kantarell kan fint serveres til vilt og annet rødt kjøtt.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg