Det kan vel ikke bli så mye enklere? Kremet kantarell på en skive spiralloff. (Bytt gjerne ut brødet med grovt brød.)Til forrett, mellommåltid eller kveldskos.
Oppskrift på kremet kantarell – 4 porsjoner:
- 400 gr kantarell
- olje/smør til steking
- 4 store ss lett creme fraîche
- 1 liten rødløk eller en halv stor rødløk
- 1 fedd hvitløk
- salt og pepper.
Rens og evt del kantarellen i to hvis den er stor. Stek den i olje/smør sammen med finhakket hvitløk og løk.Ha i creme fraîche. Rør den inn i soppen og stek til den er nesten “smeltet bort” sammen med soppen.Smak til med salt og pepper. På bildet har jeg pyntet med rips og frisk oregano. Servers med godt brød.
Du kan gjerne bruke sæterrømme, fløte eller vanlig creme fraîche i stede for lettvarianten. Kremet kantarell kan fint serveres til vilt og annet rødt kjøtt.
2 kommentarer
Nam! Det sø nydelig ut! Elsker sopp!! Gi blogg:) flott med oppskrifter og inspirasjon:)
Tusen takk! 🙂 Jeanette: