hits

Ukens innlegg i Hjemmet. Kjørvelsuppe med hjemmebakt brød.

I denne ukes utgave av Hjemmet, har jeg laget deilig kjørvelsuppe servert med hjemmebakt brød.

Suppen er utrolig enkel å lage. Kjørvel smaker en blanding av persille og anis/lakris. Suppen kan gjerne serveres med kjøttboller og litt gulrot i for å få en mere mat-rik suppe.

Brødet er saftig og halvgrovt og må forberedes dagen i forveien.

Det eneste som ble litt dumt med dette innlegget i Hjemmet, er at 1 kg hvetemel har falt ut av oppskriften i trykken. Brødet er kjempe godt. Og holder seg saftig lenge.

Jeg har fått telefoner fra folk jeg ikke kjenner hele uken ang, dette brødet. Beklager til alle for at oppskriften ikke er komplet.

Noen ganger skjer sånt og det får man ikke gjort noe med.

 

#kjørvel #suppe #kjørvelsuppe #hjemmebakt #brød #halvgrovt #grovt #hvete #hjemmet #blad #media #sommertoget #stokkeivestfold #stokke #Vestfold #nrk #sommeråpent #sommerfristelsen #oppskrift #matblogg #astridkokk

 

Del gjerne dette med dine venner.<3

Du finner meg her også:

Instagram: @astridkokk

Snapchat: astridkokk

Facebook: Astridkokk.blogg.no

Én kommentar

Victoria Larsen

03.08.2017 kl.18:47

Ser veldig godt ut :-)

Skriv en ny kommentar

Astrid Eng Johansen

Astrid Eng Johansen

47, Skiptvet

Fagutdannet kokk siden 2000 og jobber som kokk. Jeg er lidenskapelig opptatt av kakebaking og matlaging. Liker å teste ut nye smakskombinasjoner og elsker å lese kokebøker der jeg selv kan få inspirasjon. Mulig at det er litt nerdete. :-) Synes også at det er viktig å holde på den gode, norske tradisjonsmaten og fremgangsmåtene. Følg meg gjerne på Instagram: @astridkokk, Facebook: Astridkokk.blogg.no og legg meg gjerne til på Snapchat: astridkokk. Jeg driver også 4.generasjon gårdsdrift med melkeku, korn og skog.

Kategorier

Arkiv