Sarah Bernard
Som regel lager jeg kun Sarah Bernard til jul, men de er så gode at de “bør” lages flere ganger i løpet av året. Jeg jukser litt og kjøper ferdig kransekakemasse i butikken. Synes den er knallgod og det går kjapt. Vil du lage selv, så gjør gjerne det. Selv om det er få ingredienser, må man forberede litt dagen før….Bruk den sjokoladen du liker best. Av denne oppskriften blir det 20-25 stk.
Oppskrift på bunn:ca 500 gr ferdig kransekakemasse.
Oppskrift på sjokoladekrem:3 dl kremfløte, 150 gr sjokolade, 1 ts vaniljesukker.
Oppskrift på sjokoladeglasur:100 gr smeltet sjokolade, 1 ss delfiafett (kokosfett)
Kok opp fløte og vaniljesukker. Tilsett grovhakket sjokolade. Ta kjelen av platen og rør til sjokoladen er smeltet. Sett blandingen i kjøleskapet noen timer, men helst til dagen etterpå.
Kjøper du ferdig kransekakemasse i butikken, er den formet som en tykk pølse. Ta av folien og skjær den i skiver, i underkant av 1 cm tykke. Hvis du vil ha mindre bunner til kakene dine, ruller du den bare slik at pølsen blir smalere. Sett kransekakeskivene på et stekebrett kledd med bakepapir og stek dem på ca 200 grader i 6-7 minutter. Pass på at de ikke blir for brune. Avkjøl.
Ta sjokoladeblandingen ut av kjøleskapet og pisk den til luftig krem. Pass på at du ikke pisker det for lenge slik at det blir “sjokoladesmør”. Ha kremen i en sprøytepose og lag fine topper ovenpå kransekakeskivene. Sett kakene på brett i kjøleskapet 1 times tid.
Smelt sjokolade og delfiafett i vannbad. Dypp kakene raskt i glasuren og sett tilbake på brettet og sett kjølig i noen minutter før de er klare til og spises.
åh, det såg godt ut!
Ha en riktig fin dag <3
Hei.

De kakene der er bare så gode- du frister så fælt…..
Klem
Hei.

De kakene der er bare såååå gode- du frister!!!!
Ha fortsatt en fin ferie
Klem
Hvor lenge kan de lagres? I kjøleskap, Elmer geyser du de?
Hvor lenge og hvordan oppbevares disse
De er faktisk! Takk Sarah

Hvilken sjokolade brukes på sjokoladekremen og toppingen?
Mmmm
kan de fryses? Er det noe annet jeg kan bruke i stedet for delfiafett?
Ja, de kan fryses, anbefales faktisk
Finnes det ikke oppskrift med den suksesskremen mellom.har smakt de en gang og var bedre enn med sjokoladefyll.
Da kalles det gule bomber, Sarah Bernard er disse med sjokoladekrem
Can you please translate into English?!
alltid gode Ha dei i frysen og ta en eller flere til kaffen Fine og ta med seg til kaffebesøk.